OUDEJAARSBUFFET

 

Glaasje Dame Jeanne 'Brut sur Lie' & Aperohapje

--

Witloofsoep met Noordzeegarnalen

--

Filet Mignon 'Belgisch witblauw' met Murder Stout vleessaus

Waterzooi van Noordzeevis en St Feuillien Saison

In Rodenbach gemarineerde 'fall-of-the bone' varkensribben

Rundstoofvlees 'van den endvogel' met St. Bernardus Abt 12

Kruidige linzenballetjes in groentesaus met Tripel d'Anvers (veg.)

Gestoofd witloof met Mort Subite Geuze Lambic

Groene salade met Mystic Radler vinaigrette

Huisgemaakte appelmoes gestoofd in Gouden Carolus Tripel

Koolsla met rozijnen en walnotencrumble

Aardappelen uit de oven met rozemarijn en look, frietjes en krielaardappeltjes

--

Bieramisu van peperkoek met Troubadour Magma

Chocolade mousse met een coulis van Kasteelbier Rouge

Kaasbuffet met 4 Belgische kazen, Luikse siroop en Antwerps roggeverdoemmeke

--

'Tournée Générale' bieren

bij voorgerecht

Super 8 Blanche (wit) en Super 8 Export Pils (blond & glutenvrij)

bij hoofdgerecht

Tongerlo Lux Abdijbier (blond), Bolleke 'De Koninck' (amber) en Westmalle Dubbel Trappist (donker)

bij dessert

Liefmans Fruitesse (rood)

 

Witte en rode wijn, fruitsap of water

 

Koffie & thee

 

Fles Dame Jeanne 'Brut sur Lie' om te openen bij het vuurwerk

(1 fles per 4 personen)

 

75 EUR p.p.

Aanvang 19u30 - Einde 23u30

Enkel op reservatie: 03/234 08 09 of info@pelgrom.be