Oude bierkelder binnenkort in een nieuw jasje

Antwerpen is een grote stad met een nog grotere historie. Wanneer je in het stadscentrum rondwandelt voel je deze geschiedenis. Dit gevoel heb je ook als je naar Pelgrom gaat.
Met zijn unieke en 15de eeuwse bierkelder, al jaren een trekpleister voor iedereen die lekker wilt eten en drinken.

Ondanks zijn grote geschiedenis heeft Antwerpen nooit stil blijven staan. Altijd is het zich blijven evolueren om steeds beter en beter te worden als stad. En ook hier kan je de vergelijking maken met Pelgrom. Sinds dag één probeert de bierkelder - anno 1425 - zich telkens opnieuw aan te passen zodat jij de ultieme ervaring kan beleven. Een grote verassing is het dan ook niet dat Pelgrom een gloednieuw concept krijgt.

 

De basis blijft hetzelfde. Lekker eten, unieke bieren en een middeleeuwse locatie. Maar wat verandert er dan wel? Eigenlijk komen er enkel maar extra’s bij. Een kort overzicht:

 

 

 

 

  • Een gloednieuwe tapinstallatie met maar liefst 24 verschillende kranen
  • Een grotere bierkaart met over de 100 soorten bieren
  • Je kan een heuse bier fijnproever worden dankzij de vele opties tot proeven
  • Je kan in de plaats van een pintje te bestellen, kan je een heel vat bestellen met je vrienden
  • Er komen nieuwe en zorgvuldig uitgekozen bierhapjes
  • En je kan jouw ervaring delen met zoveel vrienden als je wilt, want er komt een hele nieuwe foodpairing menukaart
  • Last but not least, de nieuwe licht- en muziekinstallatie zorgen ervoor dat jouw avond helemaal onvergetelijk wordt

 

De place to be dus. Het nieuwe concept van Pelgrom wordt verwacht tegen midden juni, maar je kan ondertussen gewoon blijven langsgaan in het vorige concept. Zo vang je zelf een glimp op van de vernieuwingen. :-)

 

Ik moet eerlijk zeggen, er is één ding dat ik nog niet verteld heb, en het is wel een vrij belangrijk iets. Pelgrom lanceert tegelijk met zijn nieuw concept namelijk ook een echte digitale biergids, die jou de weg leidt in de wondere wereld van het bier. Door middel van jouw voorkeuren in te vullen, vertelt de Pelgrom biergids jou welke bieren het best bij jou passen. Daarnaast krijg je ook nog eens een heleboel leuke informatie over het bier dat je drinkt.