Menukaart voor groepen

U kan zelf een menu samenstellen uit onderstaande menukaart. 

Groepen vanaf 17 personen :
Wij verzoeken u bij het maken van uw keuze rekening te houden met onderstaande voorwaarden:
- aantallen per gekozen gerecht ten laatste 5 dagen vooraf door te geven 
- maximum aantal verschillende gerechten per groep: 
        Max. 2 VOORGERECHTEN + 1 vegetarisch 
        Max. 2 HOOFGERECHTEN + 1 vegetarisch 
        Max. 2 DESSERTS
- speciale dieetwensen ten laatste 5 dagen vooraf door te geven    

 


 

VOORGERECHTEN   prijs p.p.
Witloofsoep met Noordzeegarnalen   € 8.5
Tomatenroomsoep met balletjes       € 7.5
Artisanale Chimay Trappisten kaaskroketten 'De Kaaspoort' (2 stuks)       € 13
Artisanale garnaalkroketten 'De Jager' (2 stuks)   € 17
Twijfelaar  garnaalkroket (1 stuk) en  kaaskroket (1 stuk   € 15
Quiche van prei en spinazie met Haacht Super 8 Blanche (veg.)       € 10.5

 

HOOFDGERECHTEN       prijs p.p.
Filet mignon 'van bij ons'  met Murder Stout vleessaus en frietjes (250 gram* Belgisch witblauw runderfilet / mals vlees met fijne structuur)   € 22
In Rodenbach gemarineerde 'fall-of-the bone' varkensribben met koolslaatje en aardappelen uit de oven met look & rozemarijn   € 18
Rundstoofvlees 'van den endvogel' met St. Bernardus Abt 12, 
huisgemaakte appelmoes gestoofd in Gouden Carolus Tripel en frietjes (endvogel: beste, malste en sappigste vlees voor stoofvlees van Belgisch witblauw rund)    
  €19.5
Vol au vent van hoevekip met Tongerlo Blond Abdijbier en frietjes   € 19.5

Konijn met pruimen en spekjes in Westmalle Trappist Dubbel  en aardappelkroketten

  € 19.5
Kruidige vleesballetjes in groentesaus met Tripel d'Anvers    € 17
Zeebaars met een Karmeliet Tripel beurre blanc op een bedje van aardappelpuree, spinazie en prei   € 22
Waterzooi van Noordzeevis met St. Feuillien Saison en krielaardappelen       € 24

 


 

VEGETARISCHE HOOFGERECHTEN   prijs p.p.
Kruidige linzenballetjes in groentesaus met Tripel d'Anvers en aardappelen uit de oven met look en rozemarijn   € 18
Vegetarische lasagne met Orval Trappistenkaas   € 17
Vegetarisch stoofpotje van in Speciale Belge De Koninck gestoofde groenten en aardappelen uit de oven met look en rozemarijn   € 18
Quiche van prei en spinazie met Haacht Super 8 Blanche   € 18

 


 

DESSERTS   prijs p.p.
Bieramisu van peperkoek met Troubadour Magma   € 8.5
Glacé van speculoos en chocolade met Malheur mokkasaus   € 8.5
Chocolade  mousse met een coulis van Kasteelbier Rouge       € 8.5
Dame Blanche (3 bollen vanille roomijs) met Callebaut chocoladesaus en slagroom       € 9