Buffetten voor groepen

BUFFET PELGROM

(verkrijgbaar vanaf 25 personen / tot maximum 190 personen)

zonder dessert € 39,50 p.p.

met dessert € 49,50 p.p.

 

APERO & HAPJE

Glaasje Dame Jeanne Bière ‘Brut sur Lie’

Plankje Pelgrom kruidenkaas en Ardeense salami

 

VOORGERECHTEN

Tomatensoep met balletjes

Quiche van prei en spinazie met Haacht Super 8 Blanche (veg.)

(aantal vooraf door te geven)

 

HOOFDGERECHTEN

In Rodenbach gemarineerde 'fall-of-the bone' varkensribben

Rundstoofvlees 'van den endvogel' met St. Bernardus Abt 12

Vol au vent van hoevekip met Tongerlo Blond Abdijbier

Waterzooi van Noordzeevis met St. Feuillien Saison

Kruidige linzenballetjes in groentesaus met Tripel d'Anvers (veg.)

Salade met Mystic Radler vinaigrette

Huisgemaakte appelmoes gestoofd in Gouden Carolus Tripel

Koolsla met rozijnen en walnotencrumble

Aardappelen uit de oven met rozemarijn en look Krielaardappelen

Frietjes

Huisgemaakte mayonaise

 

DESSERT

Duo van

Bieramisu van peperkoek met Troubadour Magma

&

Chocolade mousse met een coulis van Kasteelbier Rouge