Groepsmenu's vanaf 16 personen

PDF

Pieter Brueghel de Oude

( Vlaamse kunstschilder, ca. 1520 - 1569 )

Keuzemenu vanaf 16 personen.
Aantallen per gerecht uiterlijk 5 dagen vooraf mede te delen.

Voorgerecht

… x Salade met gebakken spekjes en dragonvinaigrette
… x Verse soep van de dag

***

Hoofdgerecht

… x Zalmfilet met groentejulienne in witte wijnsaus en gebakken aardappelpartjes
… x “Vol-au-Vent” malse stukken kip in een romige kippenbouillon met champignons en frietjes

***

Dessert

Roomsoesjes met warme chocoladesaus

€ 24,95 p.p.

 

Ter info

Aperitieven en drankenforfaits zie voorstellen
Vegetariërs en speciale dieetwensen moeten op voorhand worden meegedeeld.

___
 

Christoffel Plantijn

( Boekdrukker en uitgever in Antwerpen, ca. 1520 - 1589 )

Keuzemenu vanaf 16 personen.
Aantallen per gerecht uiterlijk 5 dagen vooraf mede te delen.

Voorgerecht

… x Zalm Belle-Vue met slagarnituur en cocktaildressing
    … x Tomatenroomsoep met balletjes

***

Hoofdgerecht

… x Antwerpse rundsstoverij met appelmoes en frietjes
… x Visrolletjes in kreeftensaus met pommes Duchesse


***

Dessert

Chocoladebavarois met bosvruchtencoulis

€ 29,95 p.p.


Ter info

Aperitieven en drankenforfaits zie voorstellen
Vegetariërs en speciale dieetwensen moeten op voorhand worden meegedeeld.

___
 

Quinten Matsys

( Vlaamse kunstschilder, ca. 1466 - 1530 )

Keuzemenu vanaf 16 personen.
Aantallen per gerecht uiterlijk 5 dagen vooraf mede te delen.

Voorgerecht

… x Ceasarsalade met kip
… x Harmonie van zalm

***

Hoofdgerecht

… x Rundstournedos met peperroomsaus, dagverse sla en frietjes
… x Vissersbord “Pelgrom” met pommes Duchesse

***

Dessert

… x Amandelbiscuit met frambozenvulling
…x Callebaut chocolade mousse met mokkaroom

€ 39,95 p.p.

 

Ter info

Uitbreiding naar 4-gangen menu:
Verse dagsoep €5,60 p.p.
Tomatensoep met balletjes €5,80 p.p.

Aperitieven en drankenforfaits zie voorstellen
Vegetariërs en speciale dieetwensen moeten op voorhand worden meegedeeld.

___

Pieter Paul Rubens

( Vlaamse kunstschilder, ca. 1577 - 1640 )

Keuzemenu vanaf 16 personen.
Aantallen per gerecht uiterlijk 5 dagen vooraf mede te delen.

Voorgerecht

… x Scampi’s Pelgrom
… x Rundscarpaccio met parmezaanse kaas, rucola en balsamico

***

Hoofdgerecht

… x Ossenhaas à la forestière met groentengratin en frietjes
… x Kabeljauwhaas op z’n Oostends met noordzeegarnalen en pommes duchesse

***

Dessert

… x Huisgemaakte Speculoos Glacé met Mokkaroom
… x Warme appeltaart met vanilleijs en slagroom

€ 49,95 p.p.

 

Ter info

Uitbreiding naar 4-gangen menu:
Verse dagsoep €5,60 p.p.
Tomatensoep met balletjes €5,80 p.p.

Aperitieven en drankenforfaits zie voorstellen
Vegetariërs en speciale dieetwensen moeten op voorhand worden meegedeeld.

Voor reservaties buiten onze openingsuren vragen wij een minimumverbruik van 700 euro voor eten en drank, exclusief animatie