Groepsmenu's vanaf 16 personen

 

Pieter Brueghel de Oude
( Vlaamse kunstschilder, ca. 1520 - 1569 )

Keuzemenu vanaf 16 personen.
Aantallen per gerecht uiterlijk 5 dagen vooraf mede te delen.

Voorgerecht

… x Salade met gebakken spekjes en dragonvinaigrette
… x Verse soep van de dag

***
Hoofdgerecht

… x Zalmfilet met groentenjulienne in witte wijnsaus en aardappelpartjes
… x 'Vol-au-Vent' malse stukken kip in een romige kippenbouillon met champignons en frietjes

***
Dessert

Roomsoesjes met warme chocoladesaus

€ 24,95 p.p.

 

Ter info
Aperitieven en drankenforfaits zie voorstellen.
Vegetariërs en speciale dieetwensen moeten op voorhand worden meegedeeld.

 

Christoffel Plantijn
( Boekdrukker en uitgever in Antwerpen, ca. 1520 - 1589 )

Keuzemenu vanaf 16 personen.
Aantallen per gerecht uiterlijk 5 dagen vooraf mede te delen.

Voorgerecht

… x Zalm Belle-Vue met slagarnituur en cocktaildressing
… x Tomatenroomsoep met balletjes

***

Hoofdgerecht

… x Antwerpse rundsstoverij met appelmoes en frietjes
… x Visrolletjes in kreeftensaus met pommes Duchesse

***

Dessert

Chocoladebavarois met bosvruchtencoulis

€ 29,95 p.p.

Ter info
Aperitieven en drankenforfaits zie voorstellen.
Vegetariërs en speciale dieetwensen moeten op voorhand worden meegedeeld.

 

Quinten Matsys
( Vlaamse kunstschilder, ca. 1466 - 1530 )

Keuzemenu vanaf 16 personen.
Aantallen per gerecht uiterlijk 5 dagen vooraf mede te delen.

Voorgerecht

… x Ceasarsalade met kip
… x Harmonie van zalm

***

Hoofdgerecht

… x Rundstournedos met peperroomsaus, dagverse sla en frietjes
… x Vissersbord “Pelgrom” met pommes Duchesse

***

Dessert

... x Amandelbiscuit met frambozenvulling

... x Callebaut chocolade mousse met mokkaroom

€ 39,95 p.p.

Ter info
Uitbreiding naar 4-gangen menu:
- Verse dagsoep € 5,60 p.p.
- Tomatensoep met balletjes € 5,80 p.p.
Aperitieven en drankenforfaits zie voorstellen.
Vegetariërs en speciale dieetwensen moeten op voorhand worden meegedeeld.

 

Pieter Paul Rubens
( Vlaamse kunstschilder, ca. 1577 - 1640 )

Keuzemenu vanaf 16 personen.
Aantallen per gerecht uiterlijk 5 dagen vooraf mede te delen.

Voorgerecht

… x Scampi’s Pelgrom
… x Rundscarpaccio met parmezaanse kaas, rucola en balsamico

***

Hoofdgerecht

… x Ossenhaas à la forestière met groentengratin en frietjes
… x Kabeljauwhaas op z’n Oostends met noordzeegarnalen en pommes duchesse

***

Dessert

… x Huisgemaakte speculoos glacé met mokkaroom
… x Warme appeltaart met vanilleijs en slagroom

€ 49,95 p.p.

Ter info
Uitbreiding naar 4-gangen menu:
- Verse dagsoep € 5,60 p.p.
- Tomatensoep met balletjes € 5,80 p.p.
Aperitieven en drankenforfaits zie voorstellen.
Vegetariërs en speciale dieetwensen moeten op voorhand worden meegedeeld.